Echo’s

HS60 3D_7

Alle echo’s die nodig zijn tijdens je zwangerschap worden gewoon bij ons op de praktijk gemaakt!

Sinds december 2017 zijn wij in het bezit van een prachtig echoapparaat en met de komst van echoscopist Elly Verduijn, die ruim 25 jaar ervaring heeft, zijn wij in staat om alle echo’s bij ons op de praktijk plaats te laten vinden. De hieronder genoemde echo’s krijg je aangeboden.

  • Vroege echo (vitaliteit) bij 7/8 weken zwangerschap
  • Termijnecho tussen 10 en 12 weken
  • 13 weken echo (etSEO)
  • 20 weken echo (SEO)
  • Groei echo bij 30 weken

Indien medisch noodzakelijk  kunnen er extra echo’s gemaakt worden.

Alle foto’s op je telefoon.

Ons echoapparaat heeft een eigen app!  Door deze app (Hello Mom) te downloaden op je telefoon kunnen we alle gemaakte foto’s direct overzetten op je telefoon. Wij zijn 1 van de weinige in de omgeving Rotterdam die dit aanbieden.

Geslachtsbepaling

Buiten alle medische echo’s is het ook mogelijk om al vanaf 14 weken een geslachtsbepaling te laten doen. De kosten van deze echo zijn 35 euro en zijn inclusief foto’s (zowel geprint als in de app).

3D/4D echo

Tussen de 24 en 28 weken zwangerschap is de beste tijd om een mooie 3/4D echo te maken. Bij een 4D-echo is je baby zichtbaar in bewegende kleurenbeelden met diepte. Een 4D-echo wordt ook wel een ‘live 3D-echo’ genoemd. Bij een 4D-echo zie je niet alleen goed hoe je kindje eruitziet, maar zie je hem ook gapen, lachen en duimen. Na afloop krijg je een aantal foto’s én een video mee van de echo op een usb-stick. De kosten voor deze echo bedragen 80 euro voor 30 minuten en zijn incl. usb en foto’s. (soms ligt je kindje in een verkeerde houding en is het moeilijk om goede beelden te maken, als dit gebeurd doen wij de echo kosteloos opnieuw)

 

Ook als je geen cliënt bij ons bent, ben je van harte welkom voor de pretecho’s. Bel 010-3028050 om een afspraak te maken. (echospreekuur vind enkel plaats op dinsdagen)