Over ons

Over ons

Filiz Isik

verloskundige en directeur

client-img.klein

In juli 2001 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht, voorheen Vroedvrouwenschool te Kerkrade. Omdat ik destijds in Duitsland woonde op de grens heb ik gekozen om klinisch te gaan werken in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen (nu Zuyderland).

Gedurende negen jaar heb ik vele zwangere kunnen begeleiden die zowel medisch als fysiologisch gingen bevallen. Ondanks dat ik met veel plezier en passie in het ziekenhuis heb gewerkt miste ik het om zelf de vrouw te begeleiden en haar te ondersteunen vanaf de prille zwangerschap tot in het kraambed.

In 2010 hebben wij het besluit genomen om terug te verhuizen naar “mijn geboortestad” Rotterdam. Daar ben ik zelf ook thuis geboren met de hulp van een verloskundige, op tweehoog.
Rotterdam is een stad met vele culturen. Het is de stad waar ik passie voor verloskunde kreeg. Mijn zus volgde toen al de opleiding tot verloskundige. Ik ben later bij haar in de grote stadspraktijk Rotterdam West gaan werken. Hier kon ik immers het vak “buiten” leren. Het was een enorme uitdaging, maar ik kon eindelijk vroedvrouw zijn.

De mix van verschillende culturen maakte mij nog bewuster van het feit dat ik de zwangere en partner meer wil leren kennen om hen beter te kunnen begeleiden in hun eigen omgeving, rekening houdend met hun persoonlijke wensen. In mijn eigen praktijk heb ik de mogelijkheid gekregen om iedereen meer aandacht te geven en goed te leren kennen.

 

Om geboortezorg in een totaalpakket aan te bieden, van zwangerschapswens tot en met het  kraambed heeft Geboortecentrum Eliff haar deuren geopend. Eliff staat voor optimaal persoonlijke begeleiding in het hele proces van je verloskundige zorg. Kleinschalig en betrokken. We zijn er voor jou en heten je van harte welkom bij Geboortecentrum Eliff.

 

Ons team

Ons team bestaat inmiddels uit verloskundige Filiz (eigenaar) verloskundige Priscilla (waarneemster) verloskundige Nishrina (waarneemster) echoscopiste Elly en praktijkmanager Miranda. Een klein team met allen dezelfde instelling en betrokkenheid.